e-Płatności
Szybkie płatności bankowe, płatności kartą kredytową i debetową.
Szybki kontakt
GODZINY PRACY:
Poniedziałek-Piątek: 8:00 - 17:00
Sobota: 8:00 - 15:00
Odbiór osobisty po wcześniejszym umówieniu się na konkretny termin.
biuro@agro-vital.pl
Poniedziałek-Piątek: 8:00 - 17:00
Sobota: 8:00 - 15:00
Odbiór osobisty po wcześniejszym umówieniu się na konkretny termin.
biuro@agro-vital.pl
Po wysłaniu maila prosimy o kontakt telefoniczny.
Tłumacz Google
Pasza dla kur niosek, postać sypka.
W żywieniu kur niosek podstawą żywienia stanowią zboża, które są pokarmem smacznym i łatwostrawnym. DJ-1 to pasza treściwa o niskiej zawartości białka, za to zapewniająca pokrycie zapotrzebowania na energię ze względu na dużą zawartość węglowodanów, głównie w postaci skrobi.
Skład: śruta kukurydziana, śruta sojowa, śruta pszenżytnia, otręby pszenne, śruta rzepakowa, tłuszcz wieprzowy topiony, węglan wapnia, fosforan 1-Ca, chlorek sodu oraz nasiona soi ekstrahowane, opiekane, genetycznie modyfikowane (MON 40-3-2).
Zawiera dodatki w postaci witamin, prowitamin oraz pierwiastków śladowych.
Składniki analityczne:
Białko ogólne 16,00%
Oleje i tłuszcz surowy 2,50%
Włókno surowe 5,00%
Popiół surowy 7,00%
Lizyna 0,82%
Metionina 0,43%
Wapń 4,00%
Fosfor ogólny 0,68%
Fosfor przyswajalny 0,38%
Sód 0,16%
Dawkowanie: wg uznania, bez ograniczeń
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym miejscu, produkt wrażliwy na zawilgocenie.
Termin minimalnej przydatności: 4 miesiące od daty produkcji
W żywieniu kur niosek podstawą żywienia stanowią zboża, które są pokarmem smacznym i łatwostrawnym. DJ-1 to pasza treściwa o niskiej zawartości białka, za to zapewniająca pokrycie zapotrzebowania na energię ze względu na dużą zawartość węglowodanów, głównie w postaci skrobi.
Skład: śruta kukurydziana, śruta sojowa, śruta pszenżytnia, otręby pszenne, śruta rzepakowa, tłuszcz wieprzowy topiony, węglan wapnia, fosforan 1-Ca, chlorek sodu oraz nasiona soi ekstrahowane, opiekane, genetycznie modyfikowane (MON 40-3-2).
Zawiera dodatki w postaci witamin, prowitamin oraz pierwiastków śladowych.
Składniki analityczne:
Białko ogólne 16,00%
Oleje i tłuszcz surowy 2,50%
Włókno surowe 5,00%
Popiół surowy 7,00%
Lizyna 0,82%
Metionina 0,43%
Wapń 4,00%
Fosfor ogólny 0,68%
Fosfor przyswajalny 0,38%
Sód 0,16%
Dawkowanie: wg uznania, bez ograniczeń
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym miejscu, produkt wrażliwy na zawilgocenie.
Termin minimalnej przydatności: 4 miesiące od daty produkcji
Klienci polecają również: